närbild roterblad vindkraftverk

Energi – minskade risker för korrosion

Hela branschen – oavsett om det handlar om fusionskraft, vindkraft eller kärnkraft – har höga krav på renhet. Elektropolering minskar risken för korrosion och kontaminering.

I den dynamiska världen av energiproduktion står Calamo i spetsen för att möta de höga kraven på renhet och hållbarhet. Oavsett om det handlar om fusionskraft, vindkraft eller kärnkraft, är våra elektropoleringstjänster designade för att minimera riskerna för korrosion och kontaminering inom energibranschen.

Calamo förstår det centrala behovet av att upprätthålla högsta standarder för renhet för att säkerställa energiproduktionens tillförlitlighet och hållbarhet. Genom att erbjuda elektropoleringstjänster som är skräddarsydda för varje energiprojekt möjliggör vi skapandet av ytor som inte bara uppfyller branschens krav, utan som överträffar dem.

Ytbehandling i energibranschen som skapar värde

Inom kärnkraftsindustrin spelar säkerhet och korrosionsbeständighet en avgörande roll. Calamo är med som en pålitlig partner och leverantör av ytbehandlingstjänster till bland annat kärnkraft och projekt inom fusionskraft. Våra skräddarsydda lösningar möter de höga krav som energibranschen ställer och bidrar till en renare och mer hållbar framtid.

För vindkraftsprojekt levererar Calamo elektropoleringstjänster som minimerar korrosionsriskerna och ökar livslängden på komponenter. Genom att anpassa elektropoleringsprocessen för varje specifikt energiprojekt strävar vi efter att vara den föredragna partnern inom energibranschen.

Man i skyddskläder vid maskin för rena vätskor

Fler branscher

Calamo har förmånen att samarbeta med företag inom bioteknik, flygteknik, papper och massa, processindustri, tillverkande industri och bilindustrin. Ytbehandling gör stor skillnad i många branscher.